tiistai 8. heinäkuuta 2014

SUMMERY DAYS

Ekassa postauksessa taisin sanoa etten juurikaan aio postailla ennen vaihtoa, (Hehe hups...) mutta nyt kun ostin sen kameran on tullut kuvailtua normaalia enemmän ja erityisesti näin kesälomalla tulee tehtyä paljon enemmän kaikkea, sekä oon tosi kovin tykännyt kirjoitella tänne :). Heinäkuun alkaessa Suomeenkin on rantautunut vähän kesäisempiä päiviä ja niistä on todellakin tullut nautittua! Lauantaina oli töissä ihan super hiljasta, joten pääsin aikaisin pois ja soitin mun kamulle Reetalle, jonka luokse sitten käveltiin keskustasta ja saatiin "loisto" idea lähteä pyörien kanssa meille (välimatka n.20 km) Se osoittautuikin yllättävän hyväksi ideaksi ja pyöräiltiinkin seuraavana aamuna takaisin.




Urheilun hyvät puolet: Saa syödä


 Pelleiltiin myös vähän meikkien kanssa ja otettiin niistä kuvia (Random)...


               More food




Niin kun ylemmistä kuvista näkyy mentiin illalla taas hyppelemään keskelle tietä ja ottamaan pimeitä kuvia :D Ruissin sun muiden takia liikenne oli niin hiljaista, että toi tempaus oli mahdollista, mutta saatiin me hieman erikoisia katseita niiltä harvoilta jotka siitä ohi ajoivat kun aina juostiin ojaan seisomaan auton tullessa ;D

Tänään kävin Reetan kanssa myös Padvan rannalla, jossa tuli otettua aurinkoa palamiseen asti ja kahlattua suht viileässä merivedessä <3 Tämän jälkeen päätettiin taas urheilla ja ajaa meille ja tässä sitä taas ollaan :). Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan!




                         Seeya!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti