sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

SPRING BREAK

Eilen illalla saavuttiin takaisin Michiganiin viikon mittaisen loman jälkeen Georgiassa, Savannahissa. Tätä matkaa oltiin odotettu jo joulusta asti ja viimeviikon lauantaina vihdoin päästiin aloittamaan reissu. Mukana matkassa meillä oli mun koko host perhe, sekä Abbey ja Paige. Matkustustyylinä meillä oli auto tupaten täynnä ihmisiä ja matkatavaroita. Siellä me sitten istuttiin kuin sillit purkissa noin 18 tuntia. Siinä kohtaa kun vihdoin oltiin perillä oli paikat kieltämättä aika jumissa. Meidän määränpää oli tarkemmin sanottuna pienempi lomakohde nimeltä Tybee Island, mutta meillä oli vain n. kymmenen minuutin ajomatka Savannahiin, joka oli ihan uskomattoman kaunis "vanhanaikainen" kaupunki! Ilmakin oli tosi suopea. Koko viikko oli ihan täydellinen kesäilma ja onnistuimpa jopa saamaan pienen rusketuksen! Ja palamaan...






Taas voidaan todeta että Amerikkalaiset ottaa urheilun täällä tosissaan! Meidän koulun yleisurheilujoukkue treenaa tosi kovin ja kuullaan aina "kauhutarinoita" kavereiden harkoista haha. Abbey on mukana pikajuoksujoukkueessa ja heille oltiin loman ajaksi annetu lista erilaisista harjoituksista joita heidän pitäisi joka päivä pyrkiä tekemään. Olin tosi tyytyväinen koska sen sijaan että oltaisiin vaan syöty ja nukuttu pitkään, me päädyttiin aamulla heräämään kuuden seitsemän aikoihin, mentiin mukavalle pikku lenkille rannalle ja katsottiin auringon nousua! Mun mielestä tä oli ihan täydellinen aloitus aamulle!






Fro-Yo bar <3!

Savannah oli täynnä pieniä karkkipuoteja ja jokaisessa oli tuollaisia valtavan kokoisia caramel appleja!
















Kuulostaa ehkä vähän oudolta mutta me käytiin kävelemässä aivan tajuttoman kauniilla hautausmaalla. Satuttiin ajamaan paikan ohi ja luettiin kuinka tämä on yksi kauneimmista victoria ajan hautausmaista. Se oli aivan uskomatonta kuinka huolella kaikki oli suunniteltu istutuksineen ja teineen. Ja tuo paikka oli niin valtava, että siellä piti kulkea autolla jos halusi mennä koko paikan ympäri.




Leopold´s Ice-cream!



Happy Easter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti