lauantai 13. joulukuuta 2014

CHRISTMAS PARADE

Mun viime viikonloppu oli jotakuinkin melko onnistunut. Tekemistä oli tarpeeksi, mutta aikaa löytyi ihan löhöilyllekkin ;). Pitkän viikon jälkeen oli mukava nukkua lauantai aamuna vähän pidempään ja vaan nauttia olostaan. Maddyn poikaystävä Jeffery tuli meille aamupäivällä ja kolmestaan me sitten katottiin jouluisia leffoja ja syötiin mac & cheechiä. Meidän perus viikonloppu siis haha.




                                      


Iltapäivälle meille olikin suunniteltuna muuta ohjelmaa, eli käytiin hakemassa saksalainen vaihtari Urte ja suunnattiin lyhyen ajomatkan päähän Mannisteehen, jossa pidettiin jokavuotinen jouluparaati. Jouluparaatia ja katuja oli tullut ihailemaan paljon ihmisiä kaikilta lähiseuduilta ja ne kadut oli kyllä ihan tupaten täynnä. Paraatiin kuuluin eri järjestöjä, high schoolien marching bändejä ja urheilujoukkueita, vanhoillisesti pukeutuneita ihmisiä, rekikoiria, hevosia ja tietty joulupukki (josta en harmi kyllä saanut kuvaa koska oli niin pimeää) Paraatin loppuhuipennuksena oli kun valtava joulukuusi tuotiin aukiolle ja sytytettiin jouluvalot. 

Kaduilla jaettiin paahdettuja 










Paraatin jälkeen mentiin vielä lyhyelle kävelylle puistoon, joka oli kokonaan koristeltu jouluisesti eriväristen valojen kanssa. Oli kyllä hyvä tapa herätellä vähän joulu fiilistä!



Jeffery & Alice 



Host vanhemmat Mark & Alice

Alice, Maddy, minä ja Urte 


Seeya <3!






1 kommentti: