keskiviikko 1. lokakuuta 2014

HELLO OCTOBER




Yli kuukausi jenkeissä takana... Hui! Tänään kuukausi muuttui syyskuusta lokakuuhun, eli ihanaan syksyyn! Ennen en voinut sietää kylmää & synkkää syksyä, mutta joka vuosi siitä on tullut entistä enemmän mun suosikki aika vuodesta. Täällä päin maailmaa syksy tuodaan erityisesti esille. Kaupoissa myydään syksyisiä kynttilöitä, kosmetiikkatuotteita, lämpimiä vaatteita kuten ihania ja pehmoisia sukkia ja halloween valmistelutkin täällä käyvät jo kuumana!

Maddy <3


   
Mitä mulle itselle kuuluu onkin seuraava aihe. Tähän mennessä mun vaihto on pääasiassa ollut totuttelua ja ihmettelyä kuinka ihanaa ja mahtavaa kaikki onkaan. Nyt se "hiirulaisvaihe" alkaa pikkuhiljaa hävitä, joka helpottaa elämää kummasti, englannin kanssa alkaa luistaa jo paljon paremmin eikä mun "söpöstä" suomalaisaksentista huomautella enää läheskään niin paljon kuin aluksi. Mun siskon Maddyn kanssa ollaan tultu tosi läheisiksi jo näinkin lyhyessä ajassa ja mun kaverit täällä ovatkin pääosin hänen kavereitaan eli suurin osa mun kaveri porukasta on junioreita (fresmen, sophomores, juniors, seniors) ja itse olen seniori. Mun parhaimpia kavereita tällä hetkellä on kuitenkin Mexicolainen vaihtari Sara. Vaikka elämä täällä onkin ihanaa ja tämä paikka on mulle jo  toinen koti, niin kyllä se totuus sieltä kummasti iskee ettei se vaihtarielämä pelkkää ruusuilla tanssimista ole... Niinkuin sanoin tähän mennessä en ole potenut koti-ikävää vielä kertaakaan, mutta tällä viikolla ajatukset ovat lähinnä olleet: kuinka ihanaa sitä olisikaan olla kotona kertomassa viikon tapahtumia vanhemmille, viettämässä aikaa siskon kanssa, moikata kavereita, viettää laatuaikaa parhaan kamun kanssa ja halata mun koiraa ja kissaa... Ruokapuolesta puhumattakaan! Olen superonnellinen että mun perhe täällä syö melko terveellisesti ja mun ei ole tarvinnut muutakuin sanoa jos haluan lounaaksi leivän sijasta jugurtin & hedelmiä, mutta ei siitä mihinkään pääse, että Amerikassa ollaan.

Siinäpä oli vuodatusta kerrakseen. Auttoi kummasti kun sai tänne tästä kirjoittaa! On mulla toki iloisiakin uutisia tiedossa! Ensiviikolla meillä täällä starttaa spiritweek ja sen päättävä homecoming! En tiedä mainitsinko sitä vielä täällä, mutta pari viikkoa saatiin Maddyn kanssa mahdollisuus mennä catering apulaisiksi häihin!! Sielä me sitten tehtiin alkupaloja ja tarjoiltiin vieraille ruokaa ja kohokohtana saatiin myös itse maistella kaikkia herkkuja ;)! Tämä kokemus on tähän mennessä ollut kyllä yksi mun suosikeista! Peukut teille jotka jaksoitte tämän postauksen lukea :) Lisää kuulumisia luvassa toivottavasti ensiviikolla! Ja jos kellään on minkään näköisiä postaustoiveita niin eikuin komenttia tulemaan!








pari kuvaa weheartit´sta 






Seeya <3!

4 kommenttia:

  1. Ois kiva jos tekisit sellasen myday postauksen kuvina tai sit videona!:)

    VastaaPoista
  2. Ai tääl on toinenki reetta kommentoimas! :D :D hyvält kuulostaa ja mä oon niin kateéllinen kun sinne oikeest saapuu syksy ja TALVI!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha usko pois saat kokee talvee ja syksyy iha kylliks ku palataan suomee :D

      Poista