sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

A LITTLE BIT ABOUT ME


 Lueskelin tässä ajankuluksi vähän blogeja ja näin joillakin tällasia kuvapostauksia ja innostuin siis googlailemaan andthatswhoim kuvia. Tämä postaus ei nyt millääntavalla liity vaihtoon ja olen itse yleensä sillä kannalla ollut, että vaihtariblogissa vain vaihtarijuttuja, mutta en ole tänne itsestäni oikeen mitään kertoa, niin ne joita kiinnostaa niin voivat sitten tämän perusteella saada jotain pientä käsitystä :)
Kommenttia siitä, että oliko tämä/nlainen postaus kiva tai mälsä otetaan mielellään vastaan :)!
Tykkään leipomisesta yhtä paljon kuin syömisestäkin ja olen erityisesti viikonloppuisin tosi hyvä tekemään ei mitään. Eläimiä rakastan yber paljon ja kotona yksin lauleskelu on parasta kunhan kukaan ei kuule ;)

Nä kaikki on sellasia juttuja joista nautin erityisen paljon. Musiikkia kuuntelen päivittäin enkä mene minnekkään ilman ipodia. Listojen tekeminen on myös semmonen että jopa kauppalistan teko on mieluisaa puuhaa ;) 



Joo olen siis välillä hieman ujoa/hiljaista sorttia koska suurimman osan ajasta mulla on menossa kunnon mindblow ajattelutuokio. Satun myös joidenkin asioiden suhteen olemaan perfektionisti ja välillä päivän paras piriste on kun voi auttaa jotakuta edes jollain pienellä tavalla

Nauraminen on asia jota teen tosiaan paljon ja välillä sekin onnistuu menemään yli :D pyrin olemaan positiivinen ihminen ja sanoisin olevani melko iloinen ihminen (koulussa tämä piirre usein kyllä koetuksella;)  Ja tosiaan olen parhaiden kamujen keskuudessa hyvin kuuluisa toimimaan vähän turhankin äkkiä

Näistä voi varmaan päätellä että pidän matkustamisesta ja Lontoosta

Siistinä pitämisen suhteen voisin välillä verrata itteäni friendien Monicaan :D ruoka maittaa kyllä muissakin muodoissa, mutta intialainen ruoka on ihan huippua! Himym on ehdottomast yks parhaista sarjoista ikinä!! Toi distracted tulee esille erityisesti koeviikoilla ;)


En nyt mikään superlyhyt ole, mutta kuulun sinne lyhyempään päähän :D (n.160)omistan suorat ja vaaleat hiukset, sekä ruskeat silmät.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti