tiistai 26. toukokuuta 2015

THE WILDERNESS

Me ollaan oltu täällä Michiganissa lomilla käytännössä jo viime keskiviikosta asti ja viime viikonloppu oli meidän viimeinen viikonloppu ennen graduationia, jonka jälkeen enää viikko ennen kotiinpalua, what?!! Kuitenkin... Me ollaan jo pitkään haluttu mennä käymään pohjois Michiganissa sijaitsevalla saarella nimeltä Mackinac Island. Benzoniasta sinne meillä oli vain n. 3 tunnin ajomatka plus puolentunnin vene matka. Saarella autot eivät ole sallittuja, joten kulkeminen tapahtui joko kävellen, pyöräillen tai hevosten kanssa! Meidän oli aluksi tarkoitus vuokrata pyörät, mutta siinäkohtaa kun oltiin pääsemässä luukulle pyörät loppuivat kesken... 

ps. Viimepostauksissahuomasitte varmaan kuvien laadun olevan tosi huono. Blogger on mun kohdalla jostain syystä temppuillut kuvien koon ja laadun suhteen, joten tässä parasta mihin pystyin !










Sen sijaan että oltaisiin illalla lähdetty ajelemaan takaisin kotiin, me mentiin telttailemaan! En edes muista milloin olisin viimeeksi ollut telttailemassa, joten oli ihan hauska kokemus s´moressien kera tietty! 





1 kommentti:

  1. Tosi ihanii kuvii, tuo mulleki yks noist huppareist mitä sul on pääl!

    VastaaPoista