sunnuntai 10. toukokuuta 2015

CHICAGO

En tiedä olenko vielä kertaakaan täällä päässä maininnut, kuinka meidän koulu järjesti mahdollisuuden kaikille world history -kurssin opiskelijoille lähteä viikon mittaiselle reissulle Chicagoon. Tätä matkaa on sitten odotettu ainakin joulusta asti ja nyt se on jo ohi... Valtavasta kävelymäärästä ja pienistä mutkista huolimatta, oli kyllä aivan mahtava reissu!




Ensimmäisenä päivänä Chicagossa meillä oli luvassa lähinnä museossa käyntejä, Chicagon Universityssä vierailua sekä ammattilais tason baseball pelin katsomista!


Koko porukka Chicago Universityn edessä menossa museoon










Tokana päivänä meillä oli vuorossa aarteen metsästy, jonka tarkoituksena oli mennä ympäri kaupunkia pienissä ryhmissä ja ottaa kuvia listassa olevien vihjeiden perusteella. Siinä tuli sitten käveltyä ja juostua ympäri kaupunkia parisen tuntia kuvia räpsien... Ei ihan voitettu, mutta melkeen. Mun kameraa tuli matkan aikana käytettyä oikein urakalla, mutta tietty mun tuurilla siinä kohtaa kun päästiin the Bean nähtävyydelle, mun akku päätti loppua... Onneksi oli puhelimissa vielä pari prosenttia niin ei jäänyt kuvat ottamatta!



Sky Towering 103 kerros!! 









Viimeisenä päivänä ennen lähtöä me saatiin valita joko eläintarha, aquarium tai museo ja me päätettiin vaihtareiden kanssa lähteä eläintarhaan, mutta meidän tuurilla puolet paikoista oli vielä kiinni koska oli niin aikasta aamulla

                                     




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti